Ajudem als refugiats!

Aquests dies els nostres cors se’ns han encollit en veure les imatges d’un agent turc recuperant el cadàver d’un menor ofegat que intentava arribar a la costa grega amb la seua família. El cert és què aquesta barbàrie es repeteix dia a dia, per mar i per terra, alguns ixen a la llum altres no. Milers de famílies amb el somni d’una vida millor, lluny de la guerra i l’odi.

Aquest no és sols un problema de Síria i d’altres països devastats per la guerra i la misèria, és un problema de tots com a europeus. Des de Compromís per Piles creguem que les polítiques europees són insuficients i insolidàries. Aquesta NO és l’Europa que volem i com a societat hem de pressionar als òrgans polítics per canviar les coses, amb voluntat política tot és possible.

Aquesta gent necessita habitacions, roba, menjar, productes d’higiene, diners… Compromís per Piles es compromet a què pròximament promourem una campanya solidaria per ajudar als refugiats, per evitar que aquestes imatges de la vergonya no es tornen a repetir i si és amb l’ajuda d’altres forces polítiques millor.

Si vols ajudar en l’àmbit personal vos deixem enllaços de pàgines webs implicats amb aquesta causa. Gràcies!

Comisión Española Ayuda al Refugio: www.cear.es

Agencia de la ONU para los refugiados: www.acnur.es

Amnistia Internacional España: www.es.amnesty.org

Centro de Acogida a Refugiados: http://extranjeros.empleo.gob.es/

Sin título

Arxivat en: Internacional

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *